Mina sidor växer fram | Pensionsmyndigheten
Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

Mina sidor växer fram

| nyheter

Det pågår en kontinuerlig av Mina sidor och e-tjänsterna. Målet är att göra det ännu enklare för dig att utföra dina ärenden.

I början av april lanserades en första version av Mina sidor som du når när du loggat in. 

För att komma åt våra olika tjänster väljer du fliken ”Mina tjänster”. Detta är en tillfällig lösning. Vi fortsätter nu att utveckla, mobilanpassa och förbättra Mina sidor för att ge dig en bättre användarupplevelse. Det innebär att det kan skilja sig en del utseendemässigt mellan de olika tjänsterna under en längre tid.

Kontakta oss på Kundservice om du behöver hjälp eller har frågor

Kan vara problem

Några av er besökare har hört av sig att det är problem att komma åt vissa tjänster när du loggat in på Mina sidor. Vi arbetar på att lösa problemen och ber därför om överseende om detta.

  • Har du problem att komma åt pensionsprognos för att se hela din pension kan du istället gå direkt till www.minpension.se

Dina åsikter är viktiga för oss

Vi vill gärna veta vad du tycker om Mina sidor och ber dig att lämna dina synpunkter och förslag via knappen "Tyck till". Du kan också kontakta oss på Kundservice. 

Kort bakgrund

  • En ny webbplats lanserades september 2016 i syfte att modernisera, anpassa och förbättra upplevelsen för dig - oavsett om du surfar från dator, surfplatta eller mobil.
  • En ny version av Mina sidor lanserades i början på april 2017. En viktig del i det arbetet är att skapa en bra grund för fortsatt utveckling av våra e-tjänster. 
  • Vidareutveckling av Mina sidor fortsätter och nya versioner släpps allt eftersom.