Se vad du får i pension och få tips på vad du kan göra | Pensionsmyndigheten
Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

Se vad du får i pension och få tips på vad du kan göra

| nyheter

Nu kan du se vad du kan få i pension totalt per månad samt få tips på hur du kan påverka din framtida pension när du loggar in på Mina sidor. Nytt är också att du kan föra över premiepensionsrätter till din partner digitalt.

Mina sidor har fått ett nytt utseende och nya funktionaliteter när du loggar in.
Logga in på Mina sidor

I samarbete med minPension kan du nu se hela din din pension och göra en förenklad pensionsprognos direkt på vår webb genom att fylla i några uppgifter.Det innebär att du förutom att se den allmänna pensionen (som är den delen av din pension som vi administrerar och du ser i ditt orange kuvert), även kan se din tjänstepension och ditt eventuella privata pensionssparande. 

Där finner du också tips och vägledning för hur du kan påverka din framtida pension beroende på din ålder eller vilken livssituation du befinner dig i. Exempel på livssituationer är småbarnsförälder, egenföretagare och att jobba utomlands.

Enklare att föra över premiepensionen

Vi har också gjort det enklare att göra överföringar av premiepensionsrätter för dig som är gift eller har en registrerad partner som har en låg eller ingen inkomst alls och riskerar att få en låg pension. Du kan nu göra överföringar digitalt under Mina tjänster.

Överföring av premiepensionsrätt

Fonder har gjorts om på Mina sidor

Flera olika sidor har samlats till en gemensam sida när det gäller fonder. Tidigare fanns det sidor för Värdeförändring, Fondportfölj, Risknivå för min fondportfölj, och Fördelning av mina fonder som nu blir en gemensam sida ”Fondportfölj".

Fondportfölj på Mina sidor (kräver inloggning)

Dina åsikter är viktiga för oss

Vi vill veta vad du tycker om Mina sidor så lämna gärna dina synpunkter och förslag via knappen "Tyck till". Du kan också kontakta vår kundservice.