Träffa oss under Järvaveckan | Pensionsmyndigheten
Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

Träffa oss under Järvaveckan

| nyheter

Vi är på plats 14-17 juni tillsammans med andra kollegor från Skatteverket och Försäkringskassan och presenterar våra servicekontor.

I Stockholm pågår Järvaveckan där vi deltar tillsammans med många andra, för att främja samtal mellan folkvalda, samhällsaktörer och medborgare och berätta om servicekontorens verksamhet. Du som medborgare kan vända dig till något av våra 110 lokala kontor för att få hjälp med dina ärenden. Regeringen har beslutat att tio nya servicekontor ska öppnas till sommaren och det vill vi uppmärksamma under Järvaveckan.

Träffa oss i vårt tält på Spånga idrottsplats

Kom och träffa oss i vårt tält 14-17 juni där du kan få hjälp med frågor eller titta närmare på våra e-tjänster. 

Järvaveckan hålls på Spånga idrottsplats 9-17 juni.

Mer information om Järvaveckan.

Du som inte bor i Stockholm kan alltid besöka något av våra lokala servicekontor.

Besök våra servicekontor

Servicekontoren finns i hela Sverige

Servicekontoren är ett samarbete mellan Pensionsmyndigheten, Försäkringskassan och Skatteverket. På ett och samma ställe får du en helhetsbild över ditt ärende och här träffar du handläggare som kan hjälpa dig med allmän vägledning och råd i frågor som rör din pension, skaffa id-kort (gäller vissa kontor) eller få hjälp med självbetjäningstjänster. Det finns över 110 servicekontor från Kiruna i norr till Trelleborg i söder.

Av de 10 nya servicekontoren är Kramfors det första servicekontoret som öppnas. De andra servicekontoren kommer att öppna under kommande veckor i Vimmerby, Sorsele, Malung, Angered, Jokkmokk, Överkalix, Brandbergen, Rosengård och Vivalla.

Mer om våra servicekontor