Lediga it-jobb | Pensionsmyndigheten
Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

Driftmeddelande systemunderhåll

Under natten lördag till söndag har vi systemunderhåll . Då kan du inte logga in på Mina sidor eller använda våra e-tjänster.

Mer om systemunderhållet 19-20 januari

Lediga it-jobb

Vill du arbeta med de senaste tekniska innovationerna och samtidigt göra en insats för samhället?

Flera systemutvecklare | Hornstull / Luleå

Vi söker nu systemutvecklare med inriktning mot kravanalys, utveckling och test som ska ansvara för förvaltning och utveckling av pensionssystemen. 

IT-arkitekt | Luleå

Nu expanderar vi vår verksamhet i Luleå genom att vi öppnar vår första IT-avdelning utanför Stockholm. Ambitionen är att Luleåkontoret ska bli Sveriges mest samspelta kontor där verksamhet- och IT-utveckling samverkar. I en agil miljö lägger vi grunden för en snabbare och effektivare utveckling. Var med på resan och skapa framtidens förmånssystem!

Som en del i denna expansion söker vi nu en IT-arkitekt som vill vara med och bygga nästa generations plattform för hantering av våra pensionsförmåner i Sverige.

Systemanalytiker | Luleå

Nu expanderar vi vår verksamhet i Luleå genom att vi öppnar vår första IT-avdelning utanför Stockholm. Ambitionen är att Luleåkontoret ska bli Sveriges mest samspelta kontor där verksamhet- och IT-utveckling samverkar. I en agil miljö lägger vi grunden för en snabbare och effektivare utveckling. Var med på resan och skapa framtidens förmånssystem.

Systemarkitekt | Hornstull / Luleå

Vill du arbeta med de senaste tekniska innovationerna och samtidigt göra en insats för samhället? 
Pensionsmyndigheten är en myndighet som ligger i absolut framkant när det handlar om teknik och utveckling. Vårt mål är att vara Sveriges bästa IT- avdelning, senast år 2020.

Fullstack-utvecklare (Java) till vår webbström

Som Fullstack-utvecklare hos oss kommer du att arbeta med en modern och komplex systemmiljö som utgör myndighetens externa webbplats pensionsmyndigheten.se och relaterade e-tjänster. 

Front-end utvecklare (Java) till vår webbström

I vår webbström jobbar vi i team där många olika yrkesgrupper möts och där du utgör spetskompetensen vad gäller front-end utveckling. 

Testare till agilt webbteam

Som testare hos oss kommer du att arbeta agilt i ett utvecklingsteam med kunniga och trevliga kollegor, där utveckling och test bedrivs parallellt.

Erfarna Linuxtekniker

I rollen som Linux-systemspecialist arbetar du med att anpassa, underhålla och förbättra myndighetens nuvarande Linuxplattform. 

Nyfiken Windowstekniker

Som Windowstekniker kommer du att ha ett tekniskt helhetsansvar för ett antal applikationer med daglig kontakt med den interna verksamheten och externa underleverantörer.

Drifttekniker som vill vara med och påverka

Pensionsmyndigheten har flera samhällskritiska system där du som drifttekniker har en viktig position där du arbetar i nära samarbete med kollegor inom IT-avdelningen. 

Prenumerera på lediga jobb

Inget jobb som passar just dig? Prenumerera på lediga jobb så missar du inte när vi lägger upp nya.

Prenumerera på lediga jobb

Söker du praktik eller har andra funderingar eller frågor kring vad vi kan erbjuda dig? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på itjobb@pensionsmyndigheten.se

Jobba på vår it-avdelning

Jobba på en arbetsplats där du har goda chanser att vara med och påverka och samtidigt utvecklas i din yrkesroll.

Mer om att arbeta på vår it-avdelning