Jobba på vår it-avdelning - it-jobb | Pensionsmyndigheten
Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

IT-jobb nu även i Luleå!

Nu öppnar vår första IT-avdelning utanför Stockholm. Följ med på resan!

Vi är en myndighet som ligger i framkant när det handlar om teknik och utveckling. Vårt mål är att år 2020 vara Sveriges bästa it-avdelning.

Nu expanderar vi vår verksamhet i Luleå genom att öppna vår första IT-avdelning utanför Stockholm

Ambitionen är att Luleåkontoret bli Sveriges mest samspelta kontor där verksamhet- och IT-utveckling samverkar. 

I en agil miljö lägger vi grunden för en snabbare och effektivare utveckling som skapar kundnytta.

Hur jobbar vi?

Varje dag utvecklar och arbetar vi med innovativa tekniska lösningar för våra miljontals kunder runt om i landet. Vi driver, förvaltar och utvecklar våra it-system och jobbar målinriktat med stort fokus på kund och kvalitet.

Som en del av vår it-avdelning kommer du att verka i en miljö präglad av starkt driv och hög ambitionsnivå. Hos oss har du möjlighet att påverka både teknikval och arbetsmetoder men även vara del av en avdelning som sätter stort fokus på kulturen. Våra värdeord är Effektiva, Kunniga och Hjälpsamma - värden vi arbetar aktivt med för att alla ska trivas så bra som möjligt.

Lediga it-jobb

Ta chansen att vara med och påverka vår framtid. Vi erbjuder en ung organisation med stimulerande arbetsuppgifter och möjlighet att påverka.

Lediga it-jobb

Om it-avdelningen

Vill du jobba i en miljö med stimulerande arbetsuppgifter? Pensionsmyndigheten är en bred verksamhet som kräver många kompetenser. På IT-avdelningen är vi 270 medarbetare som arbetar med allt från drift och infrastruktur, utveckling och test till IT-säkerhet, IT-arkitektur och mycket mer.

Medarbetare berättar

Spela video

Lotta berättar varför du borde söka dig till oss.

Spela video

Hur jobbar vi på Pensionsmyndigheten?