Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen
Du använder en gammal webbläsare

Vi rekommenderar att du uppdaterar den eller byter till en annan för att webbplatsen ska fungera bra.

Rekommenderade webbläsare

Skaffa digital brevlåda

Vill du slippa pappersutskick från oss och andra myndigheter kan du samla all post i en säker digital brevlåda. Tjänsten är gratis, miljövänlig och enkel att skaffa. Det enda du behöver är en e-legitimation. 

Med en digital brevlåda får du post från Pensionsmyndigheten och andra myndigheter digitalt i stället för på papper. I några av brevlådorna får du även post från företag. Med digital brevlåda får du alltid tillgång till din post och du tar emot den snabbt, säkert och miljövänligt.

Välj en av fyra digitala brevlådor

Skaffa den digitala brevlåda du gillar bäst. När du valt en av de digitala brevlådorna, kan du klicka i vilka myndigheter som du vill ha digital post från. 

Om du redan har en digital brevlåda

Om du redan använder dig av en digital brevlåda, får du där markera att du vill ha post från Pensionsmyndigheten, så kommer du att få avisering om ditt orange kuvert och andra utskick från oss till din digitala brevlåda.

Vill du avsluta digital post från oss?

Ångrar du dig kan du enkelt avsluta tjänsten och få din post på papper igen. Det gör du genom att välja den digitala brevlåda du använder och ändra inställningarna där. 

Saknar du e-legitimation eller bor utomlands?

För att kunna ansluta till digital brevlåda måste du ha svenskt personnummer och e-legitimation.
 

Om du bor i utlandet, men har svenskt personnummer och ett konto i en svensk bank, kan du hos många banker logga in på din internetbank och beställa eller ladda ned en e-legitimation. Vänd dig alltid direkt till utfärdare av e-legitimation för att få veta exakt vilka regler som gäller.