Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen
Webbplatsen kan inte läsas in korrekt

Se till att du använder en rekommenderad webbläsare. Är så redan fallet, försök besöka oss igen om en stund.

Rekommenderade webbläsare

Mia Liblik ny kommunikationschef

| press

Den här texten publicerades för mer än ett år sedan. Viss fakta kan ha ändrats.

Mia Liblik är Pensionsmyndighetens nya kommunikationschef och därmed chef för kommunikationsavdelningen. Mia Liblik kommer närmast från Folksam Tjänste AB där hon har arbetat som vd. Under det senaste året har hon byggt upp ett nytt tjänstepensionsbolag i Folksam.

Mia Liblik har arbetat som vd senast för Folksam Tjänste men också för Folksam LO Pension och KPA Pension. På KPA Pension var Mia Liblik också chef för den strategiska affärsutvecklingen under åtta år. Mia Liblik har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap.

– Mia Liblik har en gedigen och bred erfarenhet inom kommunikation som bland annat omfattar ansvaret för KPA Pensions varumärkesförflyttning. Jag är glad att Mia ansluter till oss, säger Pensionsmyndighetens generaldirektör Daniel Barr.

– Jag har sökt mig till Pensionsmyndigheten för att kommunikation om pensioner är ett spännande och utmanande område att arbeta med. Det finns väldigt många i allmänheten som har behov av att ha goda kunskaper om sin pension. Jag vill bland annat gärna utveckla myndighetens arbete med digitala kanaler, säger Mia Liblik tillträdande kommunikationschef på Pensionsmyndigheten.

Mia Liblik tillträder på Pensionsmyndigheten den 1 oktober och efterträder Carl-Magnus Löfström.

Mia Liblik, tillträdande kommunikationschef

Vidare information till journalister

Johan Andersson, pressekreterare, 072-210 21 63
Pressjour, kvällar och helger, 010-454 30 00