Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

App för din pension

Appen för att byta fonder inom premiepensionen kommer att avvecklas 1 juni 2021. 

Vi hänvisar, som tidigare, till vår webbplats som fungerar oavsett om det är via mobil, surfplatta eller dator. Du kan logga in BankID och se din fondportfölj och dess utveckling samt byta fonder.

Appen Byt fonder avvecklas 1 juni

Appen byt fonder kommer att avvecklas 1 juni 2021. Sedan 2018 har appen enbart haft länkar som pekar mot tjänsterna byta fonder, fondportfölj samt sök och jämför fonder.

Sedan 2019 har vi sett över möjligheten att fortsätta med appen och vidareutveckla den. Utifrån resonemang kring att vi har en fungerande webbplats anpassad för mobila enheter och att det blir svårt att förvalta själva appen vidare, beslutades i mars 2021 att avveckla appen helt. Vi hänvisar istället till vår webb:  

Ändrade och borttagna appar

  • Appen har fått information om att vi avvecklar appen juni 2021. 
  • Appen Byt fonder har gjorts om (oktober 2018). 
    Anledningen till det är att vi har heltäckande e-tjänster på webben för dig som ska byta fonder och vill söka och jämföra fonder oavsett om det är via mobil, surfplatta och dator. Du kan även komma åt dem direkt genom att logga in på Mina sidor eller gå in på pensionsmyndigheten.se
  • Appen pensionsprognos för att göra en personlig prognos (i samarbete med minPension) avvecklades maj 2018. Vi hänvisar dig istället till att logga in på Mina sidor hos oss. För att byta fonder väljer du "Mina tjänster".