Driftmeddelande och störningar | Pensionsmyndigheten
Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

Driftmeddelande och störningar

Information om planerade eller tillfälliga avbrott. Har du problem med inloggning eller våra e-tjänster ber vi dig kontakta oss på kundservice.

Kontakta kundservice 

 • Systemunderhåll 16-17 november 2019

  Lördag 16 november oktober klockan 08.00 - söndag 17 november klockan 12.00 har vi ett systemunderhåll för Mina sidor. Det innebär att du exempelvis inte kan ansöka om pension, se din pensionsprognos eller byta fonder under den tiden. 

 • Systemunderhåll 23-24 november 2019

  Lördag 23 november klockan 20.00 - söndag 24 november klockan 08.00 har vi ett systemunderhåll för Mina sidor. Det innebär att du exempelvis inte kan ansöka om pension, se din pensionsprognos eller byta fonder under den tiden. 

 • Vissa användare kan ha problem med inloggning

  Några mobilanvändare har för tillfället problem att logga in med mobilt BankID.  Efter att du har legitimerat dig ser det ut som att BankID-appen ska starta.
  Det kan hjälpa att ladda om sidan genom att använda uppdateringspilen i din mobils webbläsare. 

 • Många som kontaktar oss

  Många ringer och mejlar till oss. Det innebär att det tar längre tid än vanligt innan vi svarar på telefon och per mejl. Vi gör vad vi kan för att svara så fort som möjligt. Vi har också långa handläggningstider när det gäller ansökan till bostadstillägg.

  Väntetider för handläggning och kontakt med kundservice

  Om du har e-legitimation kan du använda våra e-tjänster för att bland annat ansöka om pension och bostadstillägg, ändra skatteavdrag och anmäla ändrade uppgifter. 

  Våra e-tjänster