Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

Driftmeddelande och störningar

Här hittar du information om planerade eller tillfälliga avbrott kring våra e-tjänster och funktioner på webbplatsen till exempel inloggning till Mina sidor, pensionsprognos och fondbyte. 

 • Problem med mina ärenden för levnadsintyg

  Just nu har vi problem med att det inte går att se ”mina ärenden” när ärendet avser levnadsintyg för dig som är bosatt utomlands.

  Vi beklagar detta och jobbar på att lösa problemet.

 • Logga in med Telias e-legitimation upphör

  Från 13 november kommer det inte längre vara möjligt att logga in med Telias e-legitimation eftersom vi har bytt till en ny säkerhetslösning för inloggning till Mina sidor. Vi byter säkerhetslösning för att göra det mer tryggt och säkert för dig som användare av Mina sidor.

  Pensionsmyndigheten har nu beslutat att inte längre använda oss av Telia e-legitimation som inloggningsmöjlighet av olika anledningar. Vi beklagar detta och hänvisar dig till att använda våra andra sätt att logga in.

  Kontakta oss på Kundservice om du har frågor eller vill ha hjälp kring din inloggning till Mina sidor.

  Mer om inloggning och Mina sidor

 • Blockering av kakor kan hindra inloggning på Min pension

  En del personer kan ha problem med att logga in på Min Pension på grund av en inställning i webbläsaren. För att kunna använda e-tjänsten behöver du ta bort "Blockera 3:e-parts cookies" i din webbläsare. 

  Minpension.se