Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen
Webbplatsen kan inte läsas in korrekt

Se till att du använder en rekommenderad webbläsare. Är så redan fallet, försök besöka oss igen om en stund.

Rekommenderade webbläsare

Få svar om pensionen i Boden, Luleå, Piteå och Skellefteå

| press

Den här texten publicerades för mer än ett år sedan. Viss fakta kan ha ändrats.

Måndag den 1 juni till fredag den 12 juni är Pensionsmyndigheten på turné i Boden, Luleå, Piteå och Skellefteå och svarar på frågor och hjälper till att göra pensionsprognoser.

– Vi vill vara tillgängliga för människor i deras vardag och därför besöker Pensionsmyndigheten köpcenter där vi på ett enkelt sätt informerar om både den allmänna pensionen och pensionen som man får genom jobbet, säger Jörgen Brännmark, informatör på Pensionsmyndigheten i Luleå.

Här finns pensionsinformatörer på plats under ordinarie öppettider:

  • Måndag den 1 juni till tisdag 2 juni i Boden, Enter galleria.
  • Onsdag den 3 juni till fredag den 5 juni i Luleå, Smedjan galleria
  • Måndag den 8 juni till tisdag den 9 juni i Piteå, Gallerian Piteå
  • Onsdag den 10 juni till fredag 12 juni, Skellefteå, Galleria Citykompaniet

– Människor mitt i livet upplever ofta pensionsfrågan som svår och avlägsen och man vet inte hur besluten i vardagen påverkar pensionen. Samtidigt är det här en grupp som har stora möjligheter att påverka sin egen pension genom val som är förhållandevis enkla om man känner till dem. Det kan handla om allt från att välja en arbetsgivare med tjänstepension till att förstå konsekvenserna av deltidsarbete, säger Jörgen Brännmark.

Kommande turnébesök

Varje år träffar Pensionsmyndigheten cirka 40 000 personer på fler än 500 platser över hela landet. Vi finns där människor finns i vardagen, bland annat på arbetsplatser, köpcenter, torg, marknader, mässor och lekparker.

Pensionsmyndigheten besöker löpande köpcentrum och offentliga platser runt om i landet. Parallellt med besöken i Boden, Luleå, Piteå och Skellefteå är vi även i Växjö och Ljungby.

Pensionsprognosen