Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen
Webbplatsen kan inte läsas in korrekt

Se till att du använder en rekommenderad webbläsare. Är så redan fallet, försök besöka oss igen om en stund.

Rekommenderade webbläsare

Pensionsmyndigheten till nya lokaler i Luleå

| press

Den här texten publicerades för mer än ett år sedan. Viss fakta kan ha ändrats.

Pensionsmyndigheten har undertecknat avtal om hyra av en kontorslokal i Luleå. Inflyttning i det nya kontoret i närheten av Luleå tekniska universitet planeras till mitten av 2023.

Pensionsmyndigheten har tecknat ett sexårigt avtal om hyra av ny kontorslokal i Luleå. Fastigheten, med närhet till Luleå tekniska universitet, uppförs och hyrs ut av Diös Fastigheter.

Pensionsmyndigheten har vuxit från cirka 70 medarbetare i början av 2019 till dagens cirka 150 medarbetare. I Luleå arbetar vi främst med utveckling och förvaltning av IT samt handläggning efterlevandepension.

– Pensionsmyndigheten har under lång tid expanderat verksamheten här i Luleå och vi rekryterar just nu medarbetare till vår IT-avdelning och vår produktionsavdelning. Jag ser fram emot att kunna välkomna nya och nuvarande medarbetare till Pensionsmyndighetens moderna lokaler i en helt ny fastighet, det uppgraderar vårt erbjudande avsevärt som arbetsgivare, säger Jerker Forstén som är ansvarig för Pensionsmyndighetens kontor i Luleå.

Bilden är en arkitektskiss som visar hur Pensionsmyndighetens kontor i Luleå är tänkt att se ut när det står klart i mitten av 2023.

Bild: MAF Arkitektkontor och Diös Fastigheter

Pensionsmyndighetens lediga tjänster

Mer information till journalister

Johan Andersson, pressekreterare, 072-210 21 63
Pressjour, kvällar och helger, 010-454 30 00