Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen

Pensionsmyndigheten till nya lokaler i Luleå

| press

Pensionsmyndigheten har undertecknat avtal om hyra av en kontorslokal i Luleå. Inflyttning i det nya kontoret i närheten av Luleå tekniska universitet planeras till mitten av 2023.

Pensionsmyndigheten har tecknat ett sexårigt avtal om hyra av ny kontorslokal i Luleå. Fastigheten, med närhet till Luleå tekniska universitet, uppförs och hyrs ut av Diös Fastigheter.

Pensionsmyndigheten har vuxit från cirka 70 medarbetare i början av 2019 till dagens cirka 150 medarbetare. I Luleå arbetar vi främst med utveckling och förvaltning av IT samt handläggning efterlevandepension.

– Pensionsmyndigheten har under lång tid expanderat verksamheten här i Luleå och vi rekryterar just nu medarbetare till vår IT-avdelning och vår produktionsavdelning. Jag ser fram emot att kunna välkomna nya och nuvarande medarbetare till Pensionsmyndighetens moderna lokaler i en helt ny fastighet, det uppgraderar vårt erbjudande avsevärt som arbetsgivare, säger Jerker Forstén som är ansvarig för Pensionsmyndighetens kontor i Luleå.

Bilden är en arkitektskiss som visar hur Pensionsmyndighetens kontor i Luleå är tänkt att se ut när det står klart i mitten av 2023.

Bild: MAF Arkitektkontor och Diös Fastigheter

Pensionsmyndighetens lediga tjänster

Mer information till journalister

Johan Andersson, pressekreterare, 072-210 21 63
Pressjour, kvällar och helger, 010-454 30 00