Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen
Du använder en gammal webbläsare

Vi rekommenderar att du uppdaterar den eller byter till en annan för att webbplatsen ska fungera bra.

Rekommenderade webbläsare

Beställ blanketter och broschyrer

Ett urval av våra blanketter som du kan beställa hem. För att beställa hem blanketter eller broschyrer markerar du det du vill beställa och fyller i ditt personnummer. Materialet skickas till den adress du är skriven på inom tre-fyra vardagar. 

Spar tid på att använda digitala tjänster

Du kan logga in på Mina sidor och anmäla, ansöka och ändra uppgifter digitalt i stället för att använda pappersblankett. Det går fortare att fylla i och du minskar risken för att komplettera uppgifter i efterhand. 

Anhöriga kan ansöka om bostadstillägg digitalt

Du som är anhörig och hjälper en närstående kan vara behörig att ansöka och anmäla ändringar om bostadstillägg direkt på webben. 

Bostadstillägg

Används av dig som redan har beviljats bostadstillägg eller äldreförsörjningsstöd. Ladda ner Anmälan om ändrad hyra/avgift (ej flytt) för bostadstillägg och äldreförsörjningsstöd (pdf, 715kb) Ladda ner Anmälan om ändrade uppgifter för bostadstillägg och äldreförsörjningsstöd- för en sökande (pdf, 925kb) Ladda ner Anmälan om ändrade uppgifter för bostadstillägg och äldreförsörjningsstöd- för två sökande (pdf, 938kb)
Ansök om bostadstillägg och äldreförsörjningsstöd Ladda ner Ansökan om bostadstillägg och äldreförsörjningsstöd - En sökande (pdf, 951kb) Ladda ner Ansökan om bostadstillägg och äldreförsörjningsstöd - Två sökande (pdf, 967kb)
Anmälan om kontonummer och byte av försäkringsform
Broschyrer kring pension Ladda ner Du bestämmer själv när du vill ta ut pension (pdf, 314kb) Ladda ner Har du rätt till bostadstillägg? (pdf, 345kb) Ladda ner Hela livet räknas (pdf, 626kb) Ladda ner Tiden som pensionär (pdf, 857kb) Ladda ner Till efterlevande - information om ekonomiskt stöd (pdf, 712kb)

Beställning av ditt orange kuvert för innevarande år

Beställ pensionärsintyg

Du som tar ut allmän pension kan beställa pensionärsintyg. 

Beställ ett pensionärsintyg

Beställning av fondbytesblankett

Fondbyten sker enklast genom att du loggar in på Mina sidor och använder tjänsten Byta fonder.

Byt fonder för premiepensionen

Vill du beställa en fondbytesblankett kontaktar du vår kundservice.