Gå direkt till textinnehållet Gå direkt till navigationen
Webbplatsen kan inte läsas in korrekt

Se till att du använder en rekommenderad webbläsare. Är så redan fallet, försök besöka oss igen om en stund.

Rekommenderade webbläsare

Passa på att träffa oss

| blogg

Den här texten publicerades för mer än ett år sedan. Viss fakta kan ha ändrats.

Just nu är det mycket på gång här hos oss. Många av er där ute kommer att få möjlighet att träffa oss personligen och ställa frågor om allt som rör pension. Vi hjälper också till att göra pensionsprognoser på plats, då kan du se hur stor din totala pension blir.

Här kommer några tips på platser där du kan träffa oss under några veckor framöver. Om du inte bor i närheten eller har vägarna örbi så finns vi alltid på telefon och på Facebook. Där kan du också ställa dina frågor och få vägledning kring pension.

18-24 augusti - Göteborg Senior 2014 i Nordstan

Välkommen till sju dagar fyllda med intressanta upplevelser och vägledning kring allt ifrån Seniorboende, vård och omsorg, hushållsnära tjänster, resor, hälsa och välbefinnande. Pensionsmyndigheten finns på plats för att hjälpa till i frågor kring hela pensionen och bostadstillägg.

26-31 augusti – Ullared

Under första lönehelgen efter sommarsemestrarna finns Pensionsmyndigheten på plats utanför Gekås i Ullared. För dig som är intresserade visar vi hur stor hela din pension kan komma att bli i framtiden, finns det utrymme för shopping även som pensionär?

6-7 september – Tensta marknad

Tensta marknad är ett av Sveriges färggladaste evenemang. Pensionsmyndigheten finns på plats i utomhusutställningen och pratar pension, informationen finns även på andra språk än svenska.  

1 oktober – Karlskrona

​Den 1 oktober på FN:s internationella äldredag, sätts för femte året i rad äldres säkerhet i fokus genom kampanjen Peppar, peppar… Pensionsmyndigheten finns på plats och informerar bland annat om bostadstillägg för pensionärer.

2-5 oktober – Älvsjö, Stockholmsmässan

Det finns mycket att tänka på när man har eller startar eget företag. Därför deltar Pensionsmyndigheten på Nordens största ny- och småföretagarmässa och informerar om vad man som egenföretagare bör känna till när det gäller pensionen.

Vi kommer säkert att dyka upp på fler platser framöver, så håll utkik efter oss. Varmt välkommen!